Mélyponton vagy?
Segítek!

A válságot, krízist átélt ügyfeleim élete mind testi,
mind lelki oldalról újraépül és értelemmel teli, teljes, boldog életet élnek. 

ÉRDEKEL, HOGYAN TUDSZ TE IS ELAKADT ÉLETHELYZETEDBŐL KIJUTNI ÉS A MEGÉLT VÁLSÁG UTÁN ÚJRA TALPRA ÁLLNI? 

SZERETNÉL FÉLELEM ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL ÉLNI?

Mobirise


Mindegy, hogy te most munkahelyi, magánéleti, pénzügyi vagy egészségügyi krízisen mész át, végeredményben a célod ugyanaz: kijönni a gödörből, lezárni a múltat, önbizalommal telten és pozitívan, saját céljaid mentén értelemmel teli és boldog életet felépíteni.

Az életed, a belső lelki békéd sokkal többet ér annál, mint ahol most tartasz. Tudod nagyon jól, hogy miről beszélek.

Mi a trauma?

Megküzdési képességünket gyengítő
szélsőséges STRESSZ.


„Traumának tekinthetünk minden olyan élményt,
amely eléggé stresszes ahhoz, hogy a következtében tehetetlennek, rémültnek, megrendültnek érezzük magunkat, vagy a biztonságérzet mélységes hiányát váltsa ki bennünk”
 /Pat Ogden, traumaszakértő/

Így a trauma természeténél fogva mindenhol jelen van, nemcsak a durva és erőszakos tettek nyomán. 

Mobirise

Folyamatosan azt érzed, hogy nincs erőd, nincs energiád, nincs pénzed, tehetetlen vagy, egyedül maradtál, hol itt-hol ott fáj, rosszkedű vagy, nincs ötleted, nem vagy önmagad?

Ha éppen jobban vagy fizikálisan, akkor lelkileg visel meg valami, majd fordítva? 

Mobirise

Valami mindig hiányzik.
Megrekedtél.
Nem áll össze a teljes egész.

Nem vagy biztonságban, félelemmel kelsz és fekszel, szorongsz vagy éppen dühös vagy, állandóan negatív gondolatok árasztanak el, nem látod a kiutat és a jövőt?

HA JELENLEG NEM ÉRZED JÓL MAGAD, AKKOR NEM VAGY A HELYEDEN ÉS NEM VAGY ÖNMAGAD.  

Méltatlan életet élsz.

Ugye nem ezt képzelted el magadnak? 

Ha reálisan nézed, nem itt kellene tartanod.
Ja, már „mindent” megpróbáltál és „semmi” nem működik? Valóban jó helyen próbálkoztál és mindent megtettél?

Majd rádöbbent a valóság, amikor még jobban fáj, amikor a szorongásod depresszióhoz vezet, amikor a munkáddal nem haladsz, amikor nem látsz a haragodtól, amikor a körülötted lévő emberek nem keresik a társaságod, amikor hiába kapkodsz és végül (újra) összeroppansz. Biztos, hogy megvárod?
Biztos, hogy ezt akarod?  

MEDDIG KÜZDESZ MÉG TOVÁBB EGYEDÜL? 


Mi lenne, ha kijönnél a gödörből?

Mi lenne, ha döntenél és hallgatnál arra, aki ezt már végigcsinálta?

Mi lenne, ha a sarkadra állnál és cselekedni kezdenél egy bevált séma mentén?


EGY MEGFELELŐ KONCEPCIÓVAL ÚJRA EGÉSZSÉGES, BIZTONSÁGOS, SIKERES ÉS ÉRTELEMMEL TELI, BOLDOG ÉLETET ÉLHETSZ. 

Mobirise

Mondom mindezt a gyakorlati tapasztalataim alapján, hiszen pont ebben segítek ügyfeleimnek.

Naponta kapcsolódhattam magamhoz, olyan minőségi időt kaptam, amely izgalmas feladatokkal, meditációkkal áthangolt a külső negatív hatásokról a belsőnk pozitívvá hangolására.
Anita személye magával ragadó, szeretettel vezetett minket ezen az úton.

N. Eszter

Bevallom, elég szkeptikusan álltam az egészhez,
de ez már szertefoszlott és a helyére lépett a tenni akarás. Köszönöm szépen!
Várom a mai arany-perceket is! :)

S. Gina

Napról napra erősebb, energikusabb lettem. Élethelyzetem is jó irányba változott. Egyik helyzet bevonzotta a másikat és a megoldásokat is.
Hálásan köszönöm, hogy résztvevő lehettem.
Végre megérkeztem. Jól létben, biztonságban, pozitívan tekintek a jövőmre.

L. Endre

Abban segítek az ügyfeleimnek, hogy krízisek, válságok után mentálisan megerősödjenek, hatékonyan kezeljék érzelmeiket és a stresszt, döntésképessé váljanak, túl tudjanak lépni önkorlátozó hiedelmeiken és a múlton, majd életfeladatuk megtalálásával sikeres és boldog emberré váljanak.

Tudom, tudom, hogy mi lesz erre a zsigeri válaszod…

“Jól hangzik, de mi van, ha nekem nem működik?”

A válaszom egyszerű: Ahhoz, hogy valaki újra tudja építeni az életét, alapjaitól kell újragondolni és strukturálni mindent, ezért egy RENDSZERRE van szükséged, egy kipróbált sémára, ami már bizonyított.  


RENDSZERRŐL akkor beszélünk, amikor teljes kontrollod van az életed felett, és tudatosan úgy alakítod, ahogyan Te szeretnéd.  

Mobirise

Ha kontroll nélkül élsz,
vajon arra haladsz amerre te szeretnél,
vagy valaki más dönt helyetted?

Lehet, hogy valaki más életét éled?

HOGYAN LESZ TEHÁT KISZÁMÍTHATÓ, BOLDOG ÉLETED, AMI NEKED JÁR?

Természetesen úgy, ha CSELEKSZEL, ha MEGTESZED magad miatt a megfelelő lépéseket, ha nem hagyod magadat sodródni és kétségek között vergődni,
ha nem várod meg a pánikrohamokat,
ha újra használod képességeidet.  

GONDOLKODJ!

Mi történik akkor, ha továbbra is azt csinálod, amit eddig? Hol tartasz majd egy hónap vagy fél év múlva?
Megvárod míg jobban fáj és még mélyebbre süllyedsz?
Az majd mennyibe fog kerülni?

Mobirise

És mi történik akkor, ha kézen foglak? 

Hétről-hétre jobban érzed magadat, elszakadsz a múlttól, magabiztossá válsz és építed a jövőd, közben ott leszek melletted és segítek. Akkor végre elérheted az áhított nyugalmadat és kiteljesedett életedet.

Mit eredményez mindez? Életed minden területén kitisztul a kép, testileg és lelkileg jobban érzed magadat, egyre szabadabb, motiváltabb, energikusabb és sikeresebb leszel. „Valahogy” minden rendeződik körülötted és benned. 

Ígérem igyekszem majd nem minden nap zavarni téged az üzeneteimmel, de meg kell osszam, hogy annyira szupereket mondtál most is a meditáció végén és annyira jó ez az énkép megerősítő,
hogy biztos, hogy naponta fogom csinálni!
Teljesen evidens, hogy be kell töltsük magunknak ezeket naponta és mégse tesszük valamiért...Na de majd most!

Sz. Erika

Arra hívta fel a figyelmem, hogy a boldogság azoknak a dolgoknak az elfogadása, amik megváltoztathatatlanok. Tehát magunkban kell megkeresni a lelki békét. Meg lehet változtatni a körülményeket erős pozitív tudatosággal. Könnyítettek a lelkemen a gyakorlatok.

K. Mária

"A program hihetetlen gazdagságú, jól felépített, sokszínű és sokrétű. Minden nap nagy várakozással tekintettem a következő nap felé. Igényes képi megjelenítés és design jellemzi. Igazán öröm "dolgozni" és kalandozni benne."

T. Éva

Jól hangzik, ugye?

Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen pont olyan életrendszer kidolgozásában segítek az ügyfeleimnek, amellyel kiszámíthatóan és tervszerűen újra tudják építeni életük különböző területeit, ezáltal egyre közelebb kerülnek a vágyott és megérdemelt életükhöz.

Szeretnéd, ha te is kapnál egy hasonló RENDSZERT az életedhez?

Akkor figyelj, mert itt jön számodra a nagy lehetőség!

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 30 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem az elakadt élethelyzeted megjavításához!

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

  • A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.
  • A teljes 30 perc rólad szól, a te problémáidat, félelmeidet világítjuk át.
  • Nem akarok neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról lentebb olvashatsz.)
  • Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét.
    (De ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem teszem meg.)

1. Válaszd ki az elérhető időpontok közül a számodra megfelelő időpontot.

2. Válaszold meg az időpont foglalóban található kérdéseket.

3. Foglald le az  időpont!

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, félelmeidet, addig nincs tisztánlátásod a teljes élettel kapcsolatban sem. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, ezáltal pedig tudatosan hozhatsz döntést életed alakulásáról.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni. 

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha bármely életterületeden megrekedtél, válságot élsz át, krízisen mentél keresztül, nehézségekkel küzdesz, nem látod a kiutat, úgy érzed „összecsaptak fejed felett a hullámok”, negatív érzelmeid eluralkodtak, lelki problémádnak már testi jelei is vannak.

Ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz, vagy “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt, de nagyon kevés dolgot valósítasz meg és igazából nem is akarsz magadért, a jobb életedért tenni.

Nem kizáró körülmény, ha megelőzni akarod a bajt. Érzed, hogy valami nincs rendben és azt is érzed, ha így megy tovább, nagy baj lesz, ezért aktívan cselekedni akarsz, kivédeni a krízist.   

"Csodálatos érzés volt, hogy ebben a furcsán elszeparálódott és kapcsolatokat vesztett világban tartoztam egy közösséghez, ahol csodálatos, támogató és bátorító élményekkel gazdagodhattam. Az elmúlt covidos időszakban a környezetemben élők közül többen és a kollégáim is többen nagyon reménytelenné, céltalanná váltak. Ez nagyon megterhelt. Az ebből való felállásban sok segítséget kaptam. Felemelő volt együtt átélni napról-napra azt, amit Anita által kaptunk, részese lenni ennek a különleges utazásnak, amely segítségével közelebb kerülhettem önmagamhoz.
HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!"

K. Dóra

"Még egyszer nagyon köszönöm azt a rengeteg mindent, amit kaptunk tegnap!!!!! A sok kis finom részletből látszik, hogy mennyi gondos készülés és előzetes munka van benne és, hogy szíved minden szeretetével át akarod adni azt a rengeteg tudást, ami benned van!
Nagy hálával gondolok erre! Köszönöm!"

J. Réka

"Segített a program kijönni egy válságos helyzetből, a lehető legjobbkor talált meg, nagyon hálás vagyok érte! Kezdtem nagyon sötéten látni ezt a covidos világot, félre is húzódtam az emberektől, helyzetektől, hírektől. A program segített a negatív szemléletemet pozitívba fordítani, áthelyezte a fókuszt. Visszakaptam a bizalmamat a világban, az emberekben, önmagamban. Pedig én alapvetően pozitív szemléletű, a világban bizakodó ember voltam, nem hittem volna, hogy rám is tud ez a helyzet ilyen negatív hatással lenni.
Köszönöm Anita! :))"

B. Tamás

Én is át akarom élni mindezt!

Mobirise

Üdvözöllek!

Dezső Anita

Jóllét Mentor, tréner, business- és life coach vagyok,
az ELTE pozitív pszichológia kutatócsoport tagja, tanár, édesanya, vállalkozónő és nem utolsó sorban ráktúlélő. 

Itt olvashatsz rólam

Néhány érdekesség rólam, hogy jobban megismerj

Tíz éve egy komoly egészségügyi problémám alapjaiban rendítette meg az addig gondosan felépített életemet.
Az onkológián felállított diagnózis földrengésként rombolt le mindent:
- az immunrendszeremet testi-lelki szinten,
- a munkámat - abba kellett hagynom az angol nyelv tanítását, mert nem mehettem sok ember közé
- a párkapcsolatomat, melyben házasságom megingott és
- az anyagi helyzetemet, ami végül oda vezetett, hogy a bank elvitte a házunkat és két kisgyerekkel a bizonytalanság maradt.


Ekkor kezdtem el mélyen foglalkozni az egészséggel, annak fizikai és mentális oldalával egyaránt. A kemény, küzdelemmel teli testi-lelki utamon több mint 46 féle alternatív terápiát, több mint 40 féle személyiségfejlesztő kurzust és tréninget tapasztaltam meg.
Folyamatosan képeztem magamat, beiratkoztam az ELTE Személyiség- és Egészségpszichológia karának doktori iskolájába, aminek következtében kidolgoztam saját, egyedi módszeremet a krízisek, válságok utáni felépülésre Jóllét Mentorprogram néven. Ez a rendszer többek között a pozitív pszichológia empirikusan bizonyított stratégiái alkalmazásával készült. Segítségével rövid időn belül újraépítettem magamat, pozitív eredményt és fejlődést értem el életem különböző területein.

Neked van 10 éved, hogy
végig csináld? 

Ne várj addig!
Én átadom neked ezt a tudást 12 hét alatt, 
lépésről lépésre fogom a kezedet és megmutatom HOGYAN csináld!

Amire büszke vagyok...

Tréningek

Céges tréningek, pl. Tomán Lifestyle

Nagy sikerű Jóllét Öröknaptáram 365 gyakorlattal segíti a mentális egészséget

A Hegyvidék tv-ben nyilatkozom

Az ATV tv-ben prof Oláh Attilával 

Mobirise

Interjúm a Borportrénál

Mobirise

Rádióriportom Csesznák Anikóval a KARC FM-ben

Előadóként számos konferencián és rendezvényen vettem részt.

Csíkszentmihályi Mihállyal az ECPP konferenciánKapcsolat

© 2021, Jóllét Mentor Program - Minden jog fenntartva

Designed with Mobirise - More here