Mobirise

A kimerült, erőtlen, célt vesztett, kiégés közeli ügyfeleim élete újraépül és értelemmel teli, teljes életet élnek.

ÉRDEKEL, HOGYAN TUDSZ TE IS ELAKADT ÉLETHELYZETEDBŐL KIJUTNI ÉS A MEGÉLT VÁLSÁG UTÁN ÚJRA TALPRA ÁLLNI? 

Mi a kiégés?

- a magas teljesítmény magas ára
- a hosszan tartó munkahelyi túlterhelésből fakadó fizikai, érzelmi és szellemi kimerülés 

Mobirise


Mindegy, hogy te most munkahelyi, magánéleti, pénzügyi vagy egészségügyi krízisen mész át, végeredményben a célod ugyanaz: kijönni a gödörből, lezárni a múltat, önbizalommal telten és pozitívan, saját céljaid mentén értelemmel teli és boldog életet felépíteni.

Az életed, a belső lelki békéd sokkal többet ér annál, mint ahol most tartasz. Tudod nagyon jól, hogy miről beszélek.

Mobirise

Folyamatosan azt érzed, hogy nincs erőd, nincs energiád, nincs pénzed, tehetetlen vagy, egyedül maradtál, hol itt-hol ott fáj, rosszkedű vagy, nincs ötleted, nem vagy önmagad?

Ha éppen jobban vagy fizikálisan, akkor lelkileg visel meg valami, majd fordítva? 

Mobirise

Valami mindig hiányzik.
Megrekedtél.
Nem áll össze a teljes egész.

Nem vagy biztonságban, félelemmel kelsz és fekszel, szorongsz vagy éppen dühös vagy, állandóan negatív gondolatok árasztanak el, nem látod a kiutat és a jövőt?

HA JELENLEG NEM ÉRZED JÓL MAGAD, AKKOR NEM VAGY A HELYEDEN ÉS NEM VAGY ÖNMAGAD.  

Méltatlan életet élsz.

Ugye nem ezt képzelted el magadnak? 

Ha reálisan nézed, nem itt kellene tartanod.
Ja, már „mindent” megpróbáltál és „semmi” nem működik? Valóban jó helyen próbálkoztál és mindent megtettél?

Majd rádöbbent a valóság, amikor még jobban fáj, amikor a szorongásod depresszióhoz vezet, amikor a munkáddal nem haladsz, amikor nem látsz a haragodtól, amikor a körülötted lévő emberek nem keresik a társaságod, amikor hiába kapkodsz és végül (újra) összeroppansz. Biztos, hogy megvárod?
Biztos, hogy ezt akarod?  

MEDDIG KÜZDESZ MÉG TOVÁBB EGYEDÜL? 


Mi lenne, ha kijönnél a gödörből?

Mi lenne, ha döntenél és hallgatnál arra, aki ezt már végigcsinálta?

Mi lenne, ha a sarkadra állnál és cselekedni kezdenél egy bevált séma mentén?EGY MEGFELELŐ KONCEPCIÓVAL ÚJRA EGÉSZSÉGES, BIZTONSÁGOS, SIKERES ÉS ÉRTELEMMEL TELI, BOLDOG ÉLETET ÉLHETSZ. 

Mobirise

Mondom mindezt a gyakorlati tapasztalataim alapján, hiszen pont ebben segítek ügyfeleimnek.

„Megtanultam, hogy mit nem viszek magammal tovább. Bátorságot és erőt merítettem a programból. Rájöttem, hogy nem kell ragaszkodnom semmihez, ami nem engem szolgál, attól még nem vagyok bűnös, hogy „nem”-et mondok. Érdemes gondolkodni az előrevivő dolgokon, hogy én mit akarok, igenis előre tudom mozdítani az életemet. Meg tudom élni a változást. Hálás vagyok a sok szemfelnyitó mondaton, amit Anitától kaptam.”  

P. Edit

„A válság megélése és a mentorprogram Anitával ráébresztett, hogy szándékosan foglalkoznom kell a saját szabadságommal. Lehetőséget kell adjak az elmémnek és a testemnek a megújulásra. Azóta több „aha” pillanatom van és össze tudom kapcsolni a miérteket a hogyannal.” 

S. Sára

„A program hatására, ha túlfeszítettnek érzem magam, megkérdezem magamtól: Melyik módszerrel, töltsem vissza az örömöt a munkámba? Amikor valamit el akarok vállalni, eldöntöm, hogy mit hagyok abba helyette, de mégse érezzem azt, hogy valamit feladtam. Sokkal tudatosabb lettem.”

D. Tamás

Abban segítek az ügyfeleimnek, hogy személyes válságuk után mentálisan megerősödjenek, hatékonyan kezeljék érzelmeiket és a stresszt, döntésképessé váljanak, túl tudjanak lépni önkorlátozó hiedelmeiken és a múlton, majd életfeladatuk megtalálásával sikeres és boldog emberré váljanak. 

Tudom, tudom, hogy mi lesz erre a zsigeri válaszod…

“Jól hangzik...
de mi van, ha nekem nem működik?”A válaszom egyszerű: Ahhoz, hogy valaki újra tudja építeni az életét, alapjaitól kell újragondolni és strukturálni mindent, ezért egy RENDSZERRE van szükséged, egy kipróbált sémára, ami már bizonyított.  RENDSZERRŐL akkor beszélünk, amikor teljes kontrollod van az életed felett, és tudatosan úgy alakítod, ahogyan Te szeretnéd.  

Mobirise

Ha kontroll nélkül élsz,
vajon arra haladsz amerre te szeretnél,
vagy valaki más dönt helyetted?

Lehet, hogy valaki más életét éled?

HOGYAN LESZ TEHÁT KISZÁMÍTHATÓ, BOLDOG ÉLETED, AMI NEKED JÁR?

Természetesen úgy, ha CSELEKSZEL, ha MEGTESZED magad miatt a megfelelő lépéseket, ha nem hagyod magadat sodródni és kétségek között vergődni,
ha nem várod meg a pánikrohamokat,
ha újra használod képességeidet.  

GONDOLKODJ!

Mi történik akkor, ha továbbra is azt csinálod, amit eddig? Hol tartasz majd egy hónap vagy fél év múlva?
Megvárod míg jobban fáj és még mélyebbre süllyedsz?
Az majd mennyibe fog kerülni?

Mobirise

És mi történik akkor, ha kézen foglak? 

Hétről-hétre jobban érzed magadat, elszakadsz a múlttól, magabiztossá válsz és építed a jövőd, közben ott leszek melletted és segítek. Akkor végre elérheted az áhított nyugalmadat és kiteljesedett életedet.

Mit eredményez mindez? Életed minden területén kitisztul a kép, testileg és lelkileg jobban érzed magadat, egyre szabadabb, motiváltabb, energikusabb és sikeresebb leszel. „Valahogy” minden rendeződik körülötted és benned. 

„A mentorprogram előtt, úgy éreztem, hogy állandó adrenalin löketben élek, folyamatosan maratont próbálok futni sprinttempóban és mégsem érem utol magamat. Ennek ellenére nem tudtam visszalépni. Anita megmutatta, hogyan vegyek vissza, hogyan találom meg a belső dinamikámat. Már ki sem láttam a fejemből, értékítéletem is felborult. Köszönöm a programnak, hogy újra elindultam az egyensúly felé és a nélkülözhetetlenség érzése megszűnt.” 

K. Zsolt

„Mi változott? Minden. A szó legszorosabb értelmében minden. Bennem, na és így körülöttem is. A szemléletem, a rálátásom. Átfordult a negatív látásmódom jó irányba. A „belső felmondás” kényszere megszűnt és kezdem megérteni a saját és mások reakcióit, mert most már mögé látok, nem csak a felszínt. A kapcsolatokban sem. Lelki, szellemi megújulás. Köszönöm!”

R. Csilla

„A Jóllét mentorprogram megoldások keresését hozta nekem, dolgozni kezdtem magamon és magamért. A napi rutinomat átalakítottam, azonosítottam a stressz forrásait, keresni kezdtem, hogy miben és hogyan tudok változtatni és változni, hogy jobb legyen. Mindezt egy igen támogató közegben tehettem, mert jó kezekben voltam. Megérte.”

L. Lívia

Mobirise

Jól hangzik, ugye?

Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen pont olyan életrendszer kidolgozásában segítek az ügyfeleimnek, amellyel kiszámíthatóan és tervszerűen újra tudják építeni életük különböző területeit, ezáltal egyre közelebb kerülnek a vágyott és megérdemelt életükhöz.

Szeretnéd, ha te is kapnál egy hasonló RENDSZERT az életedhez?

Akkor figyelj, mert itt jön számodra a nagy lehetőség!

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 30 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem az elakadt élethelyzeted megjavításához!

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

  • A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.
  • A teljes 30 perc rólad szól, a te problémáidat, félelmeidet világítjuk át.
  • Nem akarok neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról lentebb olvashatsz.)
  • Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét.
    (De ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem teszem meg.)

1. Válaszd ki az elérhető időpontok közül a számodra megfelelő időpontot.

2. Válaszold meg az időpont foglalóban található kérdéseket.

3. Foglald le az  időpont!

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, félelmeidet, addig nincs tisztánlátásod a teljes élettel kapcsolatban sem. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, ezáltal pedig tudatosan hozhatsz döntést életed alakulásáról.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni. 

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha bármely életterületeden megrekedtél, válságot élsz át, krízisen mentél keresztül, nehézségekkel küzdesz, nem látod a kiutat, úgy érzed „összecsaptak fejed felett a hullámok”, negatív érzelmeid eluralkodtak, lelki problémádnak már testi jelei is vannak.

Ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz, vagy “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt, de nagyon kevés dolgot valósítasz meg és igazából nem is akarsz magadért, a jobb életedért tenni.

Nem kizáró körülmény, ha megelőzni akarod a bajt. Érzed, hogy valami nincs rendben és azt is érzed, ha így megy tovább, nagy baj lesz, ezért aktívan cselekedni akarsz, kivédeni a krízist.   

Mit mond rólam, aki már együtt dolgozott velem?

„Gyanútlanul belevágtam a programba, és csak utána jöttem rá, hogy ez milyen mélységekig hatol, megmozgat mindent ott belül és takarít, takarít, takarít. Eltűntek felgyülemlett neheztelések, negatív emlékek formlódtak át és láss csodát, megváltozott körülöttem is minden. Persze később ébredtem rá, hogy nem a problémákat oldottam meg hirtelen, hanem a gondolataimat formáltam és ezáltal oldódtak maguk a problémák. Jó kis út ez, erőt adó.”

S. Dorottya

„Piszkosul erős hatása volt az első héten a múlttal való szembenézésnek, mert ráébredtem, hogy mi húz vissza, mi rángat vissza az életemben. Szembesülni valamivel, amire nem is számítasz, ugyanakkor rögtön tudtam, hogy itt a megoldás, éreztem a zsigereimben. Anita hihetetlen érzékkel, belelátással, empátiával, erővel, szeretettel vitt végig az egészen. Hétről hétre könnyebb lett, párolgott el a szorongás és az utolsó két hétben már csak építkeztünk. Élveztem. Az életemet is 😊”

G. Roland

„Sokat kaptam a programtól. Várakozáson felül. Óriási gondom volt az energiagazdálkodással, csak úgy szórtam mindenfelé, szétforgácsolódtam és persze nem értettem, hogy miért. Hibáztattam magamat, másokat, mindenkit is. Anita által megértettem az okát, tudatosítottam a miértjeimet. Nem volt egyszerű, hegymenet lett belőle. Nekem azért keményre sikeredett ez a hat hét, de sikerült elérnem a változást. Lenyugodtam, érzem a belső erőt, nincs felesleges energiaszórás. Ajánlom mindenkinek, hogy élje át ezt a folyamatot.”

F. Johanna

Mobirise

Én is ilyen eredményeket akarok!

Mobirise

Üdvözöllek!

Dezső Anita

Jóllét Mentor, tréner, business- és life coach vagyok,
az ELTE pozitív pszichológia kutatócsoport tagja, tanár, édesanya, vállalkozónő és nem utolsó sorban ráktúlélő. 

Itt olvashatsz rólam

Néhány érdekesség rólam, hogy jobban megismerj

Minden akadály és probléma csak erősebbé tett. Főleg, amikor 10 éve egy kritikus élethelyzettel kellett szembenéznem. A kemény karrierista üzletasszony folyamatosan alakult és változott azzá, aki ma vagyok. Az élet és a megoldhatatlannak tűnő probléma egy másfajta életminőséget hozott nekem, hogy megtapasztaljam a pozitív pszichológia és reziliencia, vagyis a pszichés ellenállóképesség erejét. 


Ekkor kezdtem el mélyen foglalkozni az egészséggel, annak fizikai és mentális oldalával egyaránt. A kemény, küzdelemmel teli testi-lelki utamon több mint 46 féle alternatív terápiát, több mint 40 féle személyiségfejlesztő kurzust és tréninget tapasztaltam meg.
Folyamatosan képeztem magamat, beiratkoztam az ELTE Személyiség- és Egészségpszichológia karának doktori iskolájába, aminek következtében kidolgoztam saját, egyedi módszeremet a krízisek, válságok utáni felépülésre, Jóllét Mentorprogram néven. - többek között a pozitív pszichológia empirikusan bizonyított stratégiái alkalmazásával - ezáltal rövid időn belül újraépítettem magamat és az életemet, pozitív eredményt és fejlődést értem el az élet különböző területein.

Neked van 10 éved, hogy
végig csináld? 

Ne várj addig!
Én átadom neked ezt a tudást 6 hét alatt, 
lépésről lépésre fogom a kezedet és megmutatom HOGYAN csináld!

Amire büszke vagyok...

Céges tréningek, pl. Tomán Lifestyle

Nagy örömmel tölt el, hogy együtt dolgozhatok Tomán Szabinával, a „Cápa Lánnyal” és csapatával – többek között Balogh Péterrel, Pistyúr Veronikával – a Tomán mentorprogramban, mint Jóllét Mentor.

A Hegyvidék tv-ben nyilatkozom

Az ATV tv-ben prof Oláh Attilával 

Interjúm a Borportrénál

Hallgasd meg most!

Nagy sikerű Jóllét Öröknaptáram 365 gyakorlattal segíti a mentális egészséget

Rádióriportom Csesznák Anikóval a KARC FM-ben

Hallgasd meg most!Kapcsolat

© 2021, Jóllét Mentor Program - Minden jog fenntartva

Designed with Mobirise website theme